Célozzon Datame DMP adatok alapján az Adverticum AdServerben!

Már az Adverticum AdServerében is elérhető a DataMe Kft. által biztosított adatbázis alapú targetálási lehetőség! DataMe DMP adatok névre hallgat az Adverticum új célzása, amely minden AdServert használó ügyfél számára igénybe vehető. Az új, adatbázis alapú targetálás révén a felhasználóknak lehetősége nyílik különféle célcsoportok megszólítására vagy azok precízebb meghatározására, ugyanis a usereknek lehetősége nyílik demográfia, ISP (internetszolgáltató), viselkedési/érdeklődési körök szerint szegmentált adatokat felhasználni, a pontosabb célzás érdekében.

A szolgáltatás a DataMe adatbázisára támaszkodik, az általa biztosított felhasználói aktivitás alapon képzett szegmensekre állíthatók be a különféle célzások. Ezzel immáron a tartalomszolgáltatói felületeken is használhatók az adat alapú célzási megoldások.

A DataMe Kft. által biztosított adatbázis alapú célzási lehetőségek forradalmi újításnak számítanak a piacon, melyek különböző szegmensekben több mint 32 millió egyedi azonosító részvételével készültek.

INTERAKTÍV
adatmenedzsment megoldások.

RÉSZLETEK